top of page
  • Forfatterens bildeOle-Chr

Snart alt klart til sommerens tokt

Nå begynner det meste å falle på plass om bord i Sy Malolo. Vinteren og det dårlige været har blitt brukt til forskjellige småreparasjoner og oppgraderinger. Vi har montert radar og AIS. Vi har laget skap under køyene i forpiggen. Det er montert LED lys med dimmer i salongen. Vi har byttet gass-slangene, montert elektrisk stengeventil ute ved gassflasken, byttet gasskomfyren og montert gassalarm. Vi har montert røykvarselere i alle lugarer og i salongen. Geir har reparert den skadde karmen i kjøleboksen. Vi har montert en rad med 12V uttak for lading av mobil osv. Vi har montert trådløs fjernkontroll til autopiloten. Og nå sist har vi byttet ut en litt skurrete VHF til en ny Standard Horizon GX1850 VHF med kablet håndsett i cockpit.


 

Ny Standard Horizon GX-1850 VHF

 

VHF håndsett i cockpit.

 

Noen småting gjenstår fortsatt. Vi har liten "drittjobb" foran oss - nemlig å bytte pakningssett på dopumpa...... Ikke noe vi ser frem til 😕 . Så skal det syes noen forsterkninger og bånd på kalesjen. Vi har litt lekkasje i rekkesseptere på styrbord siden som må gjøres noe med. Og til slutt skal storseilfallet byttes på grunn av en slitasjeskade etter vindes herjinger i vinter.


Det har rett å slett ikke vært vær til mange turer denne vinteren. Uvanlig mye vind og nedbør frister lite til seiltur. Men siden vi allerede har fått 2/3 deler av årlig nedbør så må det være lov å håpe på en fin vår og sommer 😎.


Ønsker alle en forsatt god innepåske. Følg smittvernrådene - hold avstand - vask hendene og ta vare på hverandre. Snart er koronakrisen over og livene våre forhåpentlig tilbake til det normale.

30 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page