top of page
  • Forfatterens bildeOle-Chr

Tiden går….. Sommer 2024

Jeg vet det - vi har forsømt Malolo bloggen. Tør ikke å love at det skal bli hyppigere oppdateringer, men her er i hvert fall et kort innlegg for i år.

Begynner med en fin tur i fjor høst. 3-5 november feiret Sunnmøre Alpine Redningsgruppe 50 år på Sæbø . Jeg reiste innover med sammen med 3 pensjonerte redningsmenn. Stopp på Trandal med middag før vi endte opp på Sæbø. Trivelig 50 års lag hvor historiene fra 50 år med redningsoppdrag satt løst mellom veggene. Skikkelig hyggelig å treffe så mange gamle venner!

Utover våren i år har det vært noen småturer i nærområdet. Full oversikt finner du i distanseloggen. 16 - 20 mai hadde jeg en flott tur til Urke. Flere løpeturer på fjellene rundt, Saksa, Urkeegga og Leknesnakken. Fantastisk vær og hyggelig selskap i kompisbåten SY Escape.

SY Malolo var på land for vedlikehold hos Frydenbø i Skarbøvika 19 - 20 mai. Der har de ny båtlift og super service - anbefales!

Sankthanshelga var det som vanlig bålkos ved Slinningsbålet.

Nå til helgen mønstrer jeg på SY Escape for tre uker seilferie. Målet er Færøyene via Shetland. Vil forsøke å oppdatere den turen på Malolo bloggen,

Med dette så ønsker jeg alle en fin sommer.

Mvh

Ole-Chr.

12 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page